Maker’s Red Box

Meer dan onderwijs

Unieke, op storytelling gebaseerde leerlijn voor techlabs, STEAMlabs en learninglabs

Je hebt een techlab.

Nu zoek je nog geschikt onderwijs.

De oplossing: Maker's Red Box.

De Maker's Red Box is een compleet lespakket. Leerlingen krijgen een wereldechte uitdaging aangereikt waarvoor ze oplossingen moeten ontwerpen. Vanuit een multidisciplinaire, vakoverstijgende invalshoek onderwijzen docenten kennis en vaardigheden die de leerlingen nodig hebben in het project. Docenten worden ondersteund door de gedetailleerde leshandleiding. Alle benodigde verbruiksmaterialen en duidelijke voorbeelden worden meegeleverd. Leerlingen (en docenten) leren hoe de apparatuur uit het techlab (3D printer, lasersnijder, soldeerkits en microbits) betekenisvol en leerdoelgericht in te zetten.
Bekijk de leerlijnen ›

Maker's

Red Boxes

Bevatten elk een leerlijn van 16 lessen van ca. 2 uur

Zijn inzetbaar in de onderbouw van mavo, havo en vwo

Werken vanuit een multidisciplinaire, betekenisvolle context

Bieden de mogelijkheid om praktijk te combineren met theorievakken

Benadrukken talenten van alle leerlingen

Ontwikkelen naast technische vaardigheden ook soft skills

Laten leerlingen werken aan problemen uit de echte wereld

Motiveren voor verdere loopbaanorientatie

Leerlijnen

Het is tijd om het

onderwijs

te upgraden

We hebben nieuwe benaderingen nodig om leerlingen te ondersteunen hun talenten te ontdekken en waarde te kunnen creëren in de 21ste eeuw.

Onze missie is om docenten te ondersteunen de sprong te wagen om de volgende generatie voor te bereiden op plek in de samenleving.

Wij geloven dat makerspaces de sleutel zijn tot deze verandering.

Maak van je techlab

een echt learning lab!

Maker’s Red Box biedt een reeks van 4 op STEAM gerichte leerlijnen die leren en onderwijzen omzetten in een motiverende en zinvolle ervaring. Learninglabs zijn veilige omgevingen waar alle leerlingen hun talenten kunnen ontdekken. Leerlingen doen betekenisvolle ervaringen op door samen te werken aan spannende projecten en door complexe technologische objecten te ontwerpen. Door nu in actie te komen verkleinen we de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Meer informatie

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je aan de slag met de Maker's Red Box? Of heb je juist nog vragen die je ons wil stellen? Vul het formulier in en je krijgt binnen één of twee werkdagen antwoord van ons.

Vul hier je gegevens in